Farsang a Családi Fészekben

Írta: Bacskai Balázs

Az elmúlt hétvégén (február 14-én) Farsangi kézműves foglalkozással, és Farsangi Jelmezversennyel kedveskedtünk a nagy Közönségnek.

A program 14.00-kor kezdődött kézművesfoglalkozással, ahol farsangi maszkok, álarcok, és maskarák készítésében vehettek részt a gyerekek, és az ügyes kezű felnöttek.

Később az itt elkészült, vagy már az otthon előállított maskarákba felöltözött kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek jelmezes felvonulásával és jelmezversenyével folytatódott a program. A Jelmezversenyen nagyon sokan vettek részt, csak néhányat említsünk azon öltözékek közül, amik jelen voltak a rendezvényen: a pókember, a macskanő, a királylány,a tündér, és a Tv-s stáb. A gyerekek és a felnőttek nagyon nagy élvezetteél nézték végig társai, barátaik jelmezeit, és a rendezvény végén örömmel álltak össze egy- két közös fotóra, hogy megörökítsék a 2015- farsang utolsó öröm pillanatait.

Farsangon jelen volt a Williams Tv Tápió+ magazinja is, akik már 2015. ferbuár 22-én már adásra is tűzti a farsangról készült összefogalalót, és az ott készített interjút.

Ízelítő az egész adásból:

A rendezvány összesfotóját megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:                  Szőke Attila képei a farsangról                                             Köszönjük a képeket!

Jó szórakozást kívánunk a képekhez!