Tavasznyitó Táncház

2015.03.10.    Írta: Bacskai Balázs

Az Ofella Sándor Alapítvány története során először a Családi Fészek Néprajzi Múzeumben Élő zenés Táncházat rendez 2015. március 28-án.                                   Alapítványunk, és a Környező települések Művelődésszervezőinek célja, hogy a Tápió-mentén  kialakítsunk egy TÁNCOS KÖZÖSSÉGET, amely időről időre összejön valamelyik településen, hogy őseink hagyományait felelevenítve együtt ropják        kifulladásig. 

Táncházunkba várjuk a Táncolni tudó, Táncolni,  vagy csak szórakozni vágyó Gyerekeket, Fiatalokat, és Felnőtteket. A táncházban résztvevők őseink néptáncos hagyatékából kaphatnak ízeltőt lépésmesterünk, Bacskai Balázs segítségével.

A Táncház kezdetét veszi 18 órától a gyereknek, családoknak egy kis bemelegítéssel, aztán szóljon a nóta, minden korosztálynak!

Bővebben:  Táncház hivatalos plakátja

Következő Táncház a Tápió-mentén:  Április 18.   Sülysáp                             Wass Alber Művelődési Központ- Ihajlás Táncház                                                      (További Információért: www.tapiokultura.hu)

Várunk Szeretettel Minden Érdeklődőt és TÁNCOLNI VÁGYÓT! :)