II. Hagyományőrző Napközis Tábor 2015

2015.04.27. Írta: Bacskai BalázsAz Ofella Sándor Alapítvány idén is megrendezi - a tavalyi nagy sikerre való tekintettel - a Hagyományőrző Napközi Tábort

2015. július 27-31-ig.
 
Alapítványunk célja, hogy megmutassuk a fiatal generációknak, hogy őseink hagyományai, népszokásai, népdalai és néptáncai mekkora kincset jelentenek az emberiség számára. Elődeink, apáink, nagyapáink hagyatékát ismertetjük meg kicsikkel, s nagyokkal minden egyes programunkon. 

A Hagyományőrző Napközi Táborunkat, azért hívtuk életre a tavalyi évben először, hogy a gyerkőcök ne csak apránként, hanem egy nagyobb, s intezívebb"dózisban"  kapjanak képet  a magyarság népdalai, néptáncai, népszokásai, népi játékai és régi ételei együtteséről.
 
Idén is lesz egy vendég néptánc oktatónk. Ebben az évben is a Bakonyból a Tési Fennsíkról érkezik hozzánk, az ottani hagyományok nagy őre Lippert Ferenc. A tavalyi első táborban is megtisztelt minket jelenlétével, és sikeresebbé, élvezhetőbbé, és élménydúsabá tette táborunk szárnyitogatását.
Ezúton szeretnénk neki megköszönni mégegyszer, hogy idén is elvállalta a vendég oktató szerepét, és átadja tudását kicsiknek és nagyoknak, erre felé az Tápió-mentén is. 

 

 A délelőtti és a délutáni programok az alábbiak szerint kerülnek megrendezésre:

 Óvodások és Általános Iskola Alsó tagozatos tanulói részére:

Lehetőségek igény szerint:

  1. Minden nap 9 – 12 óráig (kivétel egy egész napos strand)

    Részvételi díj:    6.000,- Ft, amely tartalmazza a Tápiószentmártoni strandra az egész napra szóló belépőt, és az utazási költséget is.
  2. Minden nap 9 – 16 óráig (kivétel egy egész napos strand)

    Részvételi díj:    10.000,- Ft, amely tartalmazz minden napra egy ebédet, és Tápiószentmártoni strandra az egész napra szóló belépőt, és az utazási költséget is.
     

Általános Iskola Felső tagozatos tanulói és Középiskolás tanulók részére:

Minden nap 16 – 20 óráig (kivétel egy egész napos strand)

Részvételi díj:    6.000,- Ft, amely tartalmazza a Tápiószentmártoni strandra az egész napra szóló belépőt, és az utazási költséget is.

Előleg: 2.000,- Ft.       

                                   („Ofellásoknak” 50% kedvezmény!)


Várjuk különböző korosztályok jelentkezését: 2015. június 30-ig
az alábbi telefonszámokon: 06 30/274 2208, 06 30/20 13 098

 

Bővebben: Hagyományőrző Tábor 2015