Ihajla táncház Sülysápon. Farsangos, magyaros...

Írta: Tarnavölgyi László   
2015. január 08. csütörtök, 20:20

Azt nem ígérem, hogy megismételjük a tavalyi Ihajlás táncházunk fánkcsatáját ("Barátságos" pincekonyha, Teréki Krisztián képei, Itt a farsang, itt a fánk! A Tápió Tv 29 sülysápi fánk-filmje!, Megnyertük a sülysápi fánkcsatát! VI. Ihajlás batyus táncház, de némi Szántó féle zsíros kenyeret azért biztosan megkenünk. (De ki tudja?

Ha lesz segítségünk, még egy kis csörögével is előrukkolhatunk!)

Ami biztos: 2015. január 24-én, az Ihajlás Németh-család muzsikus barátai, Székesfehérvártól Budapestig, ismét beveszik magukat a sülysápi Wass Albert Művelődési Központba.
A sülysápiak mellett mindig sok tápiószecsői barátunk jön el a táncházunkba, de most még inkább várjuk őket, hiszen Bacskai Balázs lesz a lépésmesterünk!
Az Ofella Sándor Hagyományőrző Népi Együttes tagja a sülysápi WAMKK-ban is oktat egy kis csapatot. A szakközépiskolai  végzettsége szerint is hivatásos táncoktató 23 éves. Remélem, a sülysápi, szecsői és talán a szomszédos fiatalság is kíváncsi lesz rá!
Szokás szerint: 18 órától a gyereknek, családoknak egy kis bemelegítés, aztán szóljon a nóta, minden korosztálynak!

 

tapiokultura.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5367:ihajla-tanchaz-suelysapon-farsangos-magyaros&catid=51:beharangozok&Itemid=118