Ofellások a Tv-ben - Ihajlás Táncház Sülysáp

Írta: Bacskai Balázs

2015. Január 24-én Sülysápon a Wass Albert Művelődési Központban  futottak össze együttesünk fiatal táncosai, hogy a rendszeresen megrendezésre kerülő Ihajlás Batyus táncházban  táncolhassanak, gyarapítsák tánctudásukat, és a hosszú nap után végre saját kedvükre rophassák a környékből összesereglett gyerkőcökkel, fiatalokkal és felnőtekkel.

És, mint minden sülysápi programon már megszokhattuk, ezen az eseményen sem maradhatott el Tarnavölgyi László és Csanádi Ádám meglepetése. A mostani táncház különlegessége a csöröge fánk volt. A gyerkőcök saját kezükkel készíthették el maguknak eme édességet, ezzel meglepve saját magukat, és családjukat.
További Sülysápi programokért kattintasanak a tapiokultura.hu - ra.


A rendezvény más aspektusból is különleges volt számunkra, hiszen a táncház lépésmestere az együttesünk egyik szólistája, névadónk Ofella Sándor dédunokája Bacskai Balázs volt.

A Táncházban jelen volt a Williams Tv Tápió+ magazinja is, amely már a tegnapi napon 2015.február 08.-án adásra is tűzte, a táncházról készült összefogalalót, és az ott készített interjúkat.  

Ízelítő az egész adásból:

Az alábbi linkeken elérhető a II.évfolyam 3. adása:

Tápió+ magazin II. évfolyam 3. adás I.rész (Benne a táncházról készült összefoglaló)

Tápió+ magazin - II.évfolyam 3. adás II.rész

 

Jó szórakozást kivánunk a videókhoz! Jó böngészést oldalunkon (ofellasandoralapitvany.webnode.hu)!